עזרה דחופה המשך תשובה...

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

26/10/2017 | 07:46 | מאת: דנה

השמן לתאריך 12/19 נמצא בבקבוק כהה נקנה לפני בערך חודש וחצי והיה מונח בחדר לגבי הריח יש לו ריח אבל לא יודעת להגדיר כי לא יודעת איך אמור להיות הריח. עדיין מגרד. מה לעשות כעת. אני רוצה לחפוף ולא יודעת במה. האם לחפוף בשמפו של דר' ראב סידרת האגוזים לשיער יבש ופגום?, האם יכול להיות שהוא עשה לי את האלרגיה? חפפתי איתו לאחר שמן הריק כך שאני לא יודעת אם הוא טוב לי האם לנסות לחפוף בו שנית? בבקשה תעזרי לי מה לעשות. תודה לך

אנחנו לא יכולות לדעת למה את אלרגית. לא סביר שזה השמפו. לכן לדעתי תשתמשי בו שוב, תחפפי ותראי אם העור נרגע. תעדכני אותי.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית