אופציה והקרקפת אריתמטוטית

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

22/10/2017 | 17:09 | מאת: דנה

זאת אבחנה שקיבלתי מרופא עור האם אפשר לטפל ללא סטרואידים? נגרמה לי גם נשירה ודלילות שיער

זה נגרם בגלל זהום חיידקי - האם הסתיים הטיפול באנטי ביטיקה? אם כן נותר לטפל במצב הדלקתי. הטיפול צריך להיות מהיר ויעיל כדי לא ליצור מצבים כרוניים והחמרה. ניתן לטפל באופן טבעי בארומתרפיה. יש להכין תערובת אנטי דלקתית. את יכולה לפנות לשם כך למטפל. החשוב הוא לא לדחות את הטיפול ולא להזניח.

23/10/2017 | 16:24 | מאת: דנה

רציתי לכתוב אופציה. ולא קיבלתי טיפול אנטיביוטי.הממב כבר חצי שנה ונתנו לי רק תרחיץ אלוקום מכיל סטרואידים ולא שמתי פחדתי. היום קראתי פה על שמן קיק ושמתי חצי שעה על הקרקפת וחפפתי בשמפו של דר' ראה. האם זה יעזור? הנשירה חזקה גם בגלל שיש לי חוסר ברזל . ברזל 50 פריטין9 והתחלתי אתמול לקחת פריפול.לא מכירה ארומותרפיסט בבאר שבע. ואני לא יודעת מה לעשות האם הטיפול שעשיתי היום יכול להועיל? האם להמשיך בו? ואם כן כמה פעמים בשבוע? מודה לך מאוד על העזרה.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית