מפיץ ריח שמנים אורמתיים חשמלי.

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

06/10/2017 | 04:51 | מאת: איתי

היי. רכשתי לאחרונה מכשיר אולטרא סוניק אדים קרים דקורטיבי להפצת ריח עם שמנים ארומתיים. Essential oil ultrasonic diffuser אני מאוד נהנה מהמכשיר שבין היתר תורם לאווירה של ספא בבית. קראתי לאחרונה שמכשיר אדים קרים מסוכן בגלל חיידק הלגיונלה ושיש להשתמש אך ורק במים שהורתחו וצוננו. שאלתי היא אם אני מרתיח מים, מצנן אותם ואז שומר בבקבוק פלסטיק את המים הרתוחים ומשתמש במים האלו (במקום כל יום להרתיח מחדש ולחכות שהמים יתקררו) האם המים הרתוחים בבקבוק נשארים ללא חיידקים וטובים לשימוש חוזר לכמה ימים או שהחיידק יכול להתפתח מכלום בבקבוק מים עומדים וסגורים? שאלה נוספת: אני לרוב משתמש בשמנים אתריים כמו לוונדר וכו אבל לפעמים בא לי לשנות ריח בחדר ולשים שמן גוף עם ריח טוב או לפעמים אני מתיז כמה שפריצים של בושם אהוב על המים ואז יש ריח עדין בבית של ריח הבושם או שמן הגוף. האם זה מסוכן לשאוף ריחות מסוג זה דרך הדיפיוזר (מכשיר האדים) או שזה בסדר?

06/10/2017 | 04:54 | מאת: איתי

ועוד שאלה חשובה האם מים רתוחים ממכשיר תמי 4 מספיקים לקטילת חיידקים או שנחוצה הרתחה בקומקום חשמלי?

תשובה לשתי השאלות: אם אתה משתמש בתמי 4 ואתה דואג לתקינות המכשיר והחלפת פילטר בזמן, אין צורך להרתיח את המים. מים מורתחים שצוננו אינם סטרילים ובוודאי לא אחרי שעמדו זמן מה ללא חומרים משמרים. שמירת מים רותחים בבקבוק פלסטיק אפילו יותר מסוכנת. המכשיר מיועד לשמנים אתרים טבעיים. אם אתה משתמש בבושם או במוצרים סינטטיים אתה פוגע בבריאותך.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית