הדלדלות שיער ..............

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

05/10/2017 | 17:16 | מאת: מיכל

יש לי הדלדלות שיער בקודקוד ובשביל הקרקפת לציין שהייתי מאוד בלחץ לאחרונה. אני בת 57 מה עלי לעשות בכדי להצמיח שיער? שמעתי על שמן קיק:1. האם זה באמת יעזור? 2. איך משתמשים ? כמה פעמים? ובמה חופפים? תודה רבה

שמן קיק באמת עוזר. עיסוי הקרקפת חצי שעה לפני חפיפה. יש לחפוף בשמפו פשוט כמה שיותר טבעי. לד"ר ראב יש כזה לאקו לאב יש כזה ללוקסיטן יש כזה

15/10/2017 | 16:21 | מאת: מיכל

תודה האם להשאיר חצי שעה על הקרקפת ואז לחפוף? כמה פעמים בשבוע? האם להשתמש בשמן קיק בלבד או צריך למהול אותו? תודה

22/10/2017 | 19:02 | מאת: מיכל

בבקשה תשובה. האם אפשר לחפוף אחרי השמן עם שמפו פילקסיל לנשירת שיער? תודה על תשובה מהירה הנ"ל מאוד דחוף

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית