שמנים טבעיים לסיכוך ואגינאלי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

23/08/2017 | 19:25 | מאת: בת אל

שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות למרוח ביחסי מין שמן שקדים אן קוקוס כמובן באיכות טובה מבלי שיוצר דלקת. בעבר מרחתי חומרים שרכשתי בפארם ולא הייתה רגישות. שאלה נוספת האם אפשר להשתמש בשמן אתרי גוניפר וציפורן לצחצוח שינייים או כמי פה? לפי הבנתי רק שמן עץ התה ולוונדר ניתן להשתמש ישירות על העור מבלי שמן תיווך

שמן שקדים ושמן קוקוס איכותיים מכבישה קרה יהיו טובים. לגבי ג'וניפר וציפורן יש למהול בשמן זית ואז ניתן למרוח על החניכיים לחיזוקם ולריפוי דלקות. בשום פנים ואופן אין לשים שמנים אתרים ישירות על העור, גם לא לבנדר, גם לא עץ התה. שמנים אתרים אינם יכולים לשמש כמי פה כי אינם נמהלים במים.

24/08/2017 | 14:33 | מאת: דניאלה

של קונדום ובכללו גם עץ התה? תודה

25/08/2017 | 11:47 | מאת: בת אל

ג'וניפר וציפורן לא ישמשו תחליף למשחת שיניים? האם ידוע לך אם סטיביה כן? תודה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית