שימוש בשמן לסבוריאה.................

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

16/04/2017 | 18:58 | מאת: אילנה

שלום עקב סבוריאה בקרקפת מלווה באודם השתמשתי בשמפו צמחי של חברה ידועה וכן בשמן אתרי לעיסוי הקרקפת המכיל רוזמרין אזובין חי-עד חוחובה. לאחר יום התחילו לי גירודים ועקצוצים בקרקפת וזרמים. נציגת החברה אמרה לי להפסיק ולחדש שימוש בשמפו לאחר 4 ימים ולאחר יומיים שימוש בשמן האם זה נראה הגיוני? האם עלי לשוב להשתמש במוצרים? או להפסיק? חג שמח מאוד מיואשת לא יודעת מה לעשות

שלום לך, אם המוצרים גרמו לגירוי יש להפסיק את השימוש בהם. לגבי השמן, מומלצת לך תערובת יותר מרגיעה לעור הקרקפת מזו שציינת. האם רקחת לעצמך את תערובת השמנים? רחלה

18/04/2017 | 06:53 | מאת: אילנה

את השמן קניתי מים המלח חברת "עשבי קדם" השמן מכיל גם קורנית .השמפו הוא צמחי. האדמומיות הקרקפת היתה לפני השימוש בחברה אומרים שהשמן מבריא סבוריאה. האם כ3טיפות בודדות פעמיים ביום גם חזק עבורי? האם חייבים לשלב את השמפו הצמחים או אפשר להשתמש בכל שמפו עם השמן? תודה רבה

אסור לשלב את השמן עם מוצרים אחרים. הוא חזק עבורך זה לא עיניין של כמות אלא ריכוז וסוג החומרים הפעילים. אני ממליצה לפנות לארומתרפיסט שירקח לך משהו נכון עבורך וידריך אותך לגבי שימוש בומרים טבעיים. אם תרצי המלצה תודיעי לי מאיפה את בארץ. רפואה שלמה רחלה

18/04/2017 | 16:29 | מאת: אילנה

אני מבאר שבע אני צריכה טיפול באדמומיות בקרקפת ועיגול לא גדול של סבוריאה באמצע הקרקפת המתבטא באודם חזק. כמו כן לעיתים גירודים לא מציקים. אם את מכירה מישהו אמין שיודע לטפל בבעיה אודה לך

18/04/2017 | 16:59 | מאת: אילנה

שכחתי לציין שאני לוקחת כדור לאיזון סוכרת ולחץ הדם שלי תקין רף עליון כמו כן כותבת שוב את רשימת הרכיבים לפי הסדר שמופיע בעלון אם זה משנה במשהו שמן חוחובה,רוזמרין,אזוביון,חי-עד,קורנית תודה לך על עזרתך זה מה זה חשוב לי.

החומרים האלה אינם פוגעים בך בהקשר של סכרת תרופות או לחץ דם. אני לא יודעת מה ריכוז החומרים במוצר. בכל מקרה זה לא טוב לסבוראה שלך, את צריכה מרווה בהירה, ארז אטלס, ברוש... לכן כדאי לקבל עזרה מקצועית לפחות פעם אחת, תקבלי הנחייה והסבר ואז תוכלי לבקש שיכינו לך או להכין בעצמך. מה שיותר מתאים לך.

18/04/2017 | 19:51 | מאת: אילנה

ראשית תודה על העימות לעזור. קראתי מעט על השמנים שהימלצת וממה שהבנתי מטפל בסבוריאה שומנית וקשקשים. אולי לא ציינתי אבל הקרקפת שלי והשיער יבש בסבוריאה שלי מתבטאת בעיגול לא גדול באמצע הקרקפת ואדום מאוד .שביל הקרקפת מקדימה אדום בגלל שימוש בשמו אגיספור שרופאת עור נתנה לי לפני חודש ולא עובר למרות שלקחתי גם אנטיהיסטמיני.הרופאה נתנה לי גם ג'ל המכיל סטרואידים. למכירה אך מפחדת להשתמש. מאוד מיואשת

השמנים שציינתי אינם לטיפול במנוניות, הם לאיזון הפקשת הסבום, הרגעת העור, ריםו היובש.

20/04/2017 | 08:20 | מאת: אילנהשלום

שלום לך .הייתי אתמול אצל רופא עור והוא אמר שיש לי דלקת הקרקפת ונתן לי תרחיץ בשם אחרון המכיל סטרואידים לטיפול. אני לא יודעת מה לעשות לא רוצה להתחיל עם סטרואידים. מצד שני השמן והשמפו שקניתי שעלה יקר את לא ממליצה.. האם יש פתרון לבעיה שלי, מה דעתך עלי לעשות .

אם קראת את המלצותיי את רואה שמה שלדעתי עליך לעשות זה לפנות לארומתרפיסט שינחה אותך ויעזור לך להבין מה הדרך הנכונה עבורך.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית