מיצוי הסגולות הרפואיות של שמן אתרי

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

09/04/2017 | 17:01 | מאת: שמעון

היי. האם עדיף מבער או "מפיץ ריח חשמלי" על מנת למצות את הסגולות הרפואיות של שמן אתרי? האם זה נכון שמבער מחמם את השמן ו"פוגע" בתכונות שלו? האם כן, אשמח לקבל המלצות על מפיץ ריח חשמלי שהדגש הוא לא מחיר, אלא האיכות של השמן תוך מיצוי הסגולות שלו. אגב. אני מתכוון כמובן לשמן אתרי.

שמן אתרי מופץ לאויר על ידי חימום, כך שהחום אינו פוגע בשמן אלא גום לו להתפזר. ההדפה היא לחלל החדר וההשפעה מאד טובה. האפקט יעיל יותר ככל שנמצאים יותר זמן בקרבת המבער. מבערים חשמליים טובים ולא יקרים יש ליפית פנחס: 052-5987136 חג שמח, רחלה

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית