גרד בקרקפת לאחר שימוש בשמן רוזמרין

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

19/03/2017 | 18:42 | מאת: מריה

שלום, לפני כשבוע ערבבתי יחד כמה טיפות של שמן אתרי רוזמרין, שמן אתרי לבנדר, ושמן אבוקדו רגיל, ועיסיתי את הקרקפת עם התערובת. השארתי את החומר על השיער במשך כעשרים דקות, והרגשתי שמתחיל לגרד לי בראש. חפפתי את השיער עם שמפו מאז כמה פעמים, ועבר שבוע ועידין מאוד מגרד לי בקרקפת ובעורף. אשמח לעצה, ולהנחיות למי לפנות או איך להפסיק את הגירוד. תודה רבה.

יתכן ושמן האבוקדו לא היה טרי? האם הרוזמרין היה רוזמרין טהור אמיתי? בשלב זה אני ממליצה על ג'ל אלו ורה טהור ללא תוספות צבע ובושם. שימי לב שיתכן והגרד נובע ממשהו אחר ולא כתוצאה מהחומרים שמרחת.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית