שמנים אתריים

דיון מתוך פורום  ארומתרפיה ורוקחות טבעית

01/06/2010 | 19:32 | מאת: עדי

שלום מה הם שמנים אתריים והיכן אני יכול ללמוד על הנושא בצורה מקצועית

01/06/2010 | 22:10 | מאת: גליה קרפול

שלום עדי. השמנים האתריים מופקים בזיקוק מהצמחים והם מכילים חומרים כימיים פעילים עוצמתיים ביותר. חלקם נלחמים בוירוסים, חלקם בחיידקים, חלקם בפטריות. חלק מרגיעים את העור, אחרים מזרימים דם. ישנם שמנים משככי כאב. הארומתרפיה בעצם מטפלת באדם ברמה הפיזית והרגשית. זהו כלי רב עוצמה, פשוט וקסום. בעיני זו אמנות :-) לגבי היכן ללמוד, ניתן לפנות אלי לאינפורמציה במייל.

מנהל פורום ארומתרפיה ורוקחות טבעית