פטריה וגינלית

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

14/06/2010 | 08:54 | מאת: מיכל

לפני שנה התקנתי התקן מירנה עם הורמונים מאז ההתקן יש לי כמעט כל הזמן פטריה ואגינלית קיבלתי משחות ,נרות וגם תרופות דרך הפה שעזרו לחודש חודשים בדרך כלל הפטריה חוזרת שמופיע דימום , האם לדעתך יש קשר להתקן ? יש לציין שתמיד סבלתי מפטריה אך בתדירות של פעם בשנה שנתיים ,האם כדאי לנסות טיפול בצמחי מרפא ?

שלום, לעתים מראה של הפרשה יכול להטעות ולא תמיד מדובר בפטריה, ולכן, מכיוון שאת מתארת תדירות גבוהה, אז לפני שאת ממשיכה בשאלה של קשר להתקן או בטיפולים נוספים, אני מציע לבצע משטח נרתיק ולראות מה צומח בתרבית. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה