דימום בין מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

20/05/2010 | 19:33 | מאת: צעירה

שלום, שבועיים לאחר שקיבלתי את המחזור האחרון שוב קיבלתי מחזור. המחזור ה'נוסף' ארך כ3 ימים, בניגוד לתמיד שאורך 5 ימים. מהיום שהמחזור ה'נוסף' הסתיים אני רואה בכל יום כמה טיפות של דם. זה כבר היום החמישי מאז שהסתיים המחזור ה'נוסף'. אני בת 20, אינני לוקחת גלולות והמחזור שלי די סדיר (מופיע אחת ל4-5 שבועות). חשוב לציין כי לפני כשלושה חודשים הייתה לי צ'יסטה בשחלה. לא עשיתי עם הדבר כלום. והאמת שגם לא חזרתי לרופאת נשים על מנת לעשות אולטרסאונד חוזר מחוסר בזמן. האם הדבר קשור? האם זה משהו טבעי או חמור? צריך לבדוק את זה(בדחיפות?)? תודה.

שלום, הדימום שהיה לך שונה מווסת רגילה והופיע בזמן הביוץ. בד"כ קשור במצבי Stress, ואם היית במצב כזה אז יש הסבר. לעתים, אין הסבר לכך. מה שחשוב הוא שאין לכך משמעות קלינית. לגבי בדיקה חוזרת, ממליץ בהחלט לראות מה קורה, עדיף לאחר הווסת הקרובה. בברכה, ד"ר א. שרון

20/05/2010 | 21:25 | מאת: צעירה

מנהל פורום בריאות האישה