פרולקטין קצת גבוה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/12/2016 | 09:33 | מאת: אריאל

חזרתי על הבדיקה של הפרולקטין. יצא לי 727 (הרף העליון של הנורמה זה 557). בבדיקה הקודמת יצא לי 773.. כלומר יש ירידה.. בדקו לי משהו נוסף בבדיקה השניה: Reference lab Report Prolactin 30.20 ng/ml (הטווח הוא בין 5 ל 20). Prolactin with PEG 14.90 הטווח הוא בין 4 ל 18.5. עם ה peg הפרולקטין שלי תקין. מה זה peg? מה זה אומר? שלחו אותי ל mri- האם בעקבות הפרולקטין עם הpeg זה עדיין נצרך? החריגה אצלי משמעותית? תודה רבה

שלום, הבדיקה נחשבת לאותו דבר. יש להתיחס לתלונות אם יש לך, ולבדוק בהתאם. גם, לברר מה הסיבות לכך. MRI היא אחת הבדיקות. בברכה, ד"ר שרון

03/12/2016 | 21:16 | מאת: אריאל

אשמח לדעת מה זה peg ומה זה תרם. תודה רבה ושבוע נעים

מנהל פורום בריאות האישה