דימום בזמן לקיחת גללות יאז.

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

19/10/2016 | 08:35 | מאת: לינוי

שלום , כמו שציינתי קודם אני לוקחת גללות יאז אני כבר עוד 3 כדורים וורודים מתחילה את הכדורים הלבנים , הרופאה הביאה לי את הגללות בגלל הסיצטות שיש לי כרגע אני סובלת גם מדלקת בדרכי השתן ..(מחלות כרניות שיש לי מעי רגיז ופיברומאלגיה וc.p קל) האם זה הגיוני שיהיה לי דימום כי הבנתי שרק שלוקחים את הגללות הלבנות מתחיל הדימום כעיקרון בימים האלה אני צריכה לקבל עד 28 לחודש.פעם מאחר פעם מקדים.

שלום לינוי, זה אפשרי. לא מצביע על בעיה. יכול להופיע למשל בעת לחץ. ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה