לחוצה !!!!!

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

27/09/2016 | 12:08 | מאת: לינוי

שלום אני בצ 23, יש לי פיברומאלגיה ,מעי רגיש וc.p קל גם רגישות ללוקטוז ופרוקטוז .. כבר כמה זמן שיש לי תמיד כאבי בטן צד ימין ,מתגלה סיצטה בצד ימין והיא נעלמת אחרי המחזור זה כבר פעם חמישית שקורה לי , הלכתי להיבדק ויצא שיש לי 2 סיצטות בשחלה נראלי בגודל 5 ס"מ . הרופאה נתנה לי גללות (מכיל לוקטוז) ,ונתנה לי בדיקת דם ca-125. שאלתי את הרופאה לשם מה הבדיקה והיא אמרה לי לראות את סוג הסיצטה ..היא אמרה לי שזה לא קשור לסרטן. חפשתי באינטרנט ושם כתוב שזה בדיקה לגלוי מחלה ? האם עליי להילחץ ?למה היא נתנה לי אותה ?הרי היא אמרה שאם יעלמו מעצמם .. אודה על התשובה.

שלום לינוי, אכן ניראה שאין צורך. אם מדובר בציסטות שבאות ונעלמות, סימן שהן הורמונליות וחסרות משמעות קלינית. אם אסור גלולות, אז רק מעקב. הכל בסדר. בברכה, ד"ר שרון

30/09/2016 | 16:36 | מאת: לינוי

סליחה זה שתי סיצטות עם המורגיק בגודל 29*36 ,ועוד ממצא ציסטי צלול 34*45

מנהל פורום בריאות האישה