ממוגרפיה..........................

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

11/09/2016 | 09:14 | מאת: ג

שלום בת 42 בריאה ללא עבר משפחתי נשלחתי לבדיקות מקיפות לפני טיפולי IVF ביניהם לממוגרפיה. בקופח נאמר לי שהמנהל צריך לאשר משום שבדיקה זו נעשית רק מגיל 50, האם בבדיקה זו יש קרינה מרובה? האם אצטרך להיות מעכשיו במעקב לכל החיים בתדירות גבוהה יותר מנשים אחרות בגלל טיפולי הפוריות וההורמונים שעלולים לסרטן? תודה

שלום, אכן יש צורך באישור מנהל כמקובל. ההפניה לממוגרפיה היא שיגרתית, אחרת, נא בררי מול הרופא השולח. בהצלחה בהמשך הדרך, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה