דימומים לא סדירים באמצע חודש שנמשכים כשבוע

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

03/07/2016 | 09:58 | מאת: דנה

היי, בת 23 בריאה בדר"כ. נטלתי מספר שנים גלולות "פמינט" ולאחר מכן החלפתי ל"זואלי" (בעקבות דימומים לא סדירים שהגיעו פתאום). גם בשימוש בזואלי היו לי דימומים לא סדירים ולכן החלפתי שוב ,לפני כ5-6 חודשים, לגלולות "יסמין". כמעט כל חודש, באופן קבוע, יש לי הפרשות חומות , ללא כאבים, שמגיעות באמצע החודש בדיוק למשך כשבוע. מה עוד ניתן לעשות? האם להחליף שוב לגלולות אחרות? האם יש המלצה לסוג גלולות ספציפי שעליי ליטול? בברכה, דנה

שלום דנה, צריך לבדוק שאין בעיה ברירית הרחם כמו פוליפ למשל. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה