ילדה בת 5 וחצי שיש לה הפרשה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

21/05/2016 | 22:18 | מאת: תמר

שלום רב, ביתי בת 5 ותקופה ארוכה אני מבחינה בהפרשה על התחתון. היא איננה מתלוננת ולא מגרדת. רופא הילדים המליץ על דרמקומבין 5 ימים, היתה הטבה למספר ימים ושוב חזרה ההפרשה. נלקח משטח שבו לא נמצאו פטריות. ניתן לה לאחר מכן הדרואגיסטן ל5 ימים גם הוא לא הועיל. מכיון שהייתי אובדת עצות ניגשתי לרופאת הנשים שלי , היא טענה שאין לי ממה להתרגש ואם זה לא מפריע אין צורך לטפל. לטענתה נגרם מחיידקים שמגיעים מהטוסיק.... לקחה לה שוב משטח שבו נכתב שוב שאין צמיחה של שמרים. רציתי לשמוע מה חווד בנושא? האם לעזוב את זה או להמשיך בבדיקות נוספות? תודה

שלום תמר, תהיי קשובה לתחושות שלך. את לא נישמעת שלמה עם התשובות שקיבלת. אז אין פטריה, אבל אולי יש חיידקים. כדאי גם לבצע תרבית מעומק הנרתיק, לשקול Vaginoscopy. אתן מוזמנות להערכה ברצון. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה