הבת שלי לא מקבלת מחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

16/04/2016 | 23:21 | מאת: ליאת

יש לי שאלה לגבי הבת שלי היא בת 19 וחצי הפסיקה גלולות לפני כחצי שנה ... מזה שלושה חודשים היא לאל מקבלת מחזור , היא חווה הרבה שינוים פיזיים כמו פצעים על הפנים והשמנה לא ממשית אבל השמנה.. היא קיבלה גלולות מרופא צה"ל... שביקש שתחכה למחזור ותתחיל לצרוך אותם . האם אפשר לשלול הריון (היא אומרת שאין מצב שהיא בהריון ) ולהתחיל לקחת את הגלולות ..כי מחזור לא נראה באופק. תודה

שלום ליאת, כל מה שציינת יכול להיות קשור זה לזה. אפשר להתחיל בגלולות גם מבלי לחכות לווסת. יחד עם זאת, מציע להשלים בירור של הבעיה, ולהגיע לאבחנה ולא רק לתיאור המצב. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה