דלקת בשתן?

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

29/09/2015 | 10:36 | מאת: שירי

לאחר. צריבות במתן שתן,הפרשת נוזל שחור,ודקירות נוראיות בטן תחתונה,נמצא בבדיקות שתן חידק אי קולי,שרזיסטנט לאוגמנטין.כתוב ספירת שתן,10e5,אשמח לדעת מה זה אומר,והאם מחייב אנטיביוטיקה,ואם מאז שנעשתה הבדיקה,עבר עקב החגים עשרה ימים ודקירות וצריבה נעלמו, יש הקלה,פרט לחולשה וסחרחורות,האם יתכן שזה עבר לבד.או לא יתכן וחייבת תרופה?

שלום שירי, מדובר בדלקת בדרכי השתן. מכיוון שעבר זמן וגם מרגישה טוב יותר, מציע לחזור על בדיקת "תרבית שתן" ולראות מה קורה. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה