בבקשה תעזרו לי

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

01/06/2015 | 20:06 | מאת: שרון

שלום דוקטור אני מתקרבת לגיל 23 מזה זמן רב לא זוכרת כמה זמן אבל מדובר לפחות ביותר משנה יש לי ורידים בחזה בשד ימין סביב העטרה הורידים נראים לעין כחולים כאלה לפעמים הם פחות נראים ולפעמים ממש רואים הם לא בולטים הם שטחיים ונראה לי שגם הסביב של הפטמה קצת יותר גדול מהצד השני.. אני מלאה ולאחרונה עליתי המון במשקל אני מאוד בהירה צבע עור בהיר.. באינטרנט רשום שזה סרטן וזה מסוכן ומפחידים את האנשים אני מאוד מפחדת אני מאוד חרדתית יש לי בעיות הורמניוליות אני לא מאוזנת הורמונלית ומחזור לא סדיר.. אני ממש מפחדת בבקשה תעזור לי.. תרגיעו אותי אני ממש בחרדה! אין לי היסטוריה של סרטן שד במשפחה חוץ מאימא של סבתא שלי שהיה לה אבל זאת קרבה רחוקה מאוד ואין עוד מקרים כאלה.. בבקשה תעזרו לי

שלום, נא להפנות את השאלה בפורום של כירורגיה כללית. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה