שפתי הפות התנפחו לאחר קיום יחסי מין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

20/04/2015 | 11:34 | מאת: אני

לאחר שקיימתי יחסי מין עם חבר שלי, שפתי הפות הפנימיות התנפחו באופן חריג וכעת הן בולטות ומעט כואבות, מה שנעשה עלי ללכת. זו פעם ראשונה שקורה לי דבר כזה. מאז עברו יותר מ12 שעות ואין בכלל הקלה. האם זו תופעה חריגה? מה ניתן לעשות לגבי זה?

שלום, ברוב המקרים בצקת מקומית שתחלוף. במקרים אחרים זה יכול להיות מוורידים בולטים (דליות), המטומה, זיהום דלקת וכדו'. מן הסתם, אם לא חולף בפרק זמן סביר, ממליץ לבדוק. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה