מחזור ממושך

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

15/03/2015 | 14:49 | מאת: הילה

שלום אני מאוד מפחדת אני כבר 8 ימים במחזור לא יודעת זה מוזר היום היום השמיני ויש לי זרם ממש חלש של דם בהיר פתאום זה נעלם לי לגמרי אני מנגבת ואין כלום וגם בפד ופתאום אחרי שעה ככה אני חוזרת מנגבת וזה שוב מופיע יש לי כאבי בטן כאלה וגב קצת.. אני מעולם לא קיימתי יחסי מין ואני בת 23 אני מאוד מפחדת בבקשה תעזרו לי וחשוב להזכיר ששינתי הרגלי תזונה והוספתי תה ירוק כל יום אקטיביה ושום כי הייתה לי בעיית עצירות ועכשיו יש לי יציאות מרובות.. בבקשה תעזרו לי אני מאוד מפחדת זה דבר שכיח? אין ממה לדאוג?

הילה היי, אם ללא יחסי מין, אז השינויים בתזונה הם סוג של מצב של stress לגוף, וזה בהחלט יכול להשפיע על האופי של הדימום במחזור, כפי שאת מתארת. בברכה, ד"ר שרון

מנהל פורום בריאות האישה