בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

23/02/2015 | 11:39 | מאת: דנה

שלום לך דר! אני בשבוע ה29 ועוד מתחילת ועוד לפני ההריון אני מטופלת ביוטרקס בגלל בעיות בבלוטת התריס. בתחילת ההריון הוא היה 2.20 וככה בכל החודשים עד עכשיו היה עול קצת או יורד. אבל עכשיו הוא עלה ל3.90. האם עליה כזאת יכולה להזיק לעובר ואם כן אז מה הנזק שיכול להיגרם חס וחלילה? תןדה רבה לך מראש!

היי דנה, ממש לא. אל דאגה. צריך לבדוק גם את ערכי הורמוני בלוטת התריס T3 ו- T4, ובד"כ הם מאוזנים בערך כזה של TSH, אחרת ניתן לאזן ללא בעיה. המשך הריון מוצלח, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה