כאבי ראש

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

08/02/2015 | 15:14 | מאת: דנה

שלום אני בשבוע 27 להריון וכבר 4 ימים יש לי כאבי ראש שהם לא כאבים חזקים אבל הם גם לא עוברים הם תמיד שם. וכשאני נשכבת הכאבים כאילו מתגברים בשכיבה ויחד עם זאת גם יש לי קשיי נשימה בשכיבה ומין כאבים כאלה חדים באזור הצוואר והגרון. האם זה מעיד על משהו חריג? יש לציין שאני שותה הרבה. תודה מראש!

דנה שלום, יתכן מחלה ויראלית, כפי שרובינו כעת בחורף. יחד עם זאת, אפשר שמדובר ברעלת הריון. נא פני לבדיקה ולהערכה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה