כאבים עמוקים בזמן חדירה עמוקה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/01/2015 | 21:08 | מאת: מישהי

שלום ד"ר אני בת 28 התחלתי לא מזמן לקיים יחסי מין עם בן זוג קבוע. לפניו לא קיימתי יחסים עם אף אחד. הבעיה שבזמן חדירה עמוקה מאוד כואב לי- הרגשה כאילו איבר המין שלו נוגע לי בסוף הנרתיק באיזו נקודה שכואבת בטירוף- האם זה נורמלי שהפין פוגע בצוואר הרחם ולכן זה כואב? כי ככה זה מרגיש שהפין שלו מגיע עד הסוף ונוגע באיבר מסוים האם יש פתרון לדבר? האם זה מדאיג?

שלום, בהחלט אפשרי, ולא בגלל הפין, אלא בגלל בעיה כלשהי הגורמת לך לרגישות, ולא באה לידי ביטוי אלא כעת. הכי סביר זה אנדומטריוזיס, אך ישנן גם סיבות אחרות. ממליץ מאד לבדוק. http://www.mygynec.com/#!/ca9k בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה