חוששת וצריכה תשובות...

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

15/12/2014 | 16:31 | מאת: מישהי

שלום, אני בת 30, עם השימוטו. מטופלת באלטרוקסין. פעם אחרונה שנבדקתי הTSH היה 1.18 וה-T4 והT3 בנורמה. עד עכשיו המחזור שלי ערך 28 יום בדיוק והוסת נמשכה 7 ימים עם דימום בינוני-חזק ולבסוף נמוך. סבלתי מכאבי מחזור, חולשה, כאבי ראש ורגישות יתר. בחודש שעבר הוסת הייתה יותר קלה. בקושי הורגש כאב בטן. החודש הוסת הגיעה ביום ה-23 ללא שום סימנים וכבר שלושה ימים בקושי יש דימום. יש דימום מאוד מאוד מאוד חלש. בקושי הבנתי שאני במחזור. הדימום נראה רק בניגוב. יש איזושהי תחושה בבטן, כאב קל מאוד מאוד. לפני כחצי שנה עשיתי בדיקות שהתוצאות שלהן היו: 1.27=17-OH-PROGESTERONE LH=5 IU\L FSH= 6.10 IU\L PROLACTINE=215.8 mIU\L 0.9>=TESTOSTERONE- TOTAL nmol/L2.85=ANDROSTENEDIONE µmol/L1.53=DHEA SULPHATE השאלה שלי האם כדאי ללכת להיבדק שוב? מה עשוי לגרום לתופעה הזאת?

שלום, ניראה שהדימום שקיבלת לא היה הדימום של הווסת, והווסת תגיע בזמן. כל השאר- ללא בעיה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה