בלוטת הטריס

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

12/12/2014 | 13:56 | מאת: מיקה

שלום אני בהריון בשבוע18.5 ואני מטופלת ביוטורקס בגלל tsh שהיה 4.15 לפני ההריון. יש לציין היו לי 2 הפלות והרופא חשד שאולי זה בגלל זה. ואתמול הגיעו תוצאות של tsh שהיה כבר מאוזן עד עכשיו אבל עכשיו עלה ל2.75 וזה מדאיג אותי והרופא שלי לא נמצא עכשיו. אז אשמח לשמוע את דעתך מה לעשות.אני לוקסת יוטורק 4 פעמים בשבוע של 100 מ"ג. אולי שווה לעלות את המינון? תודה רבה מראש!

מיקה שלום, אל תעשי שינוי במינון התרופה ללא שיחה עם רופאך. ברוב הגדול מאד של המקרים אין צורך בשינוי המינון במהלך ההריון. יש צורך גם לראות את רמות T3 ו- T4. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה