נפיחות בפטמות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/10/2014 | 09:14 | מאת: ירדן

שלום, אני בת 21 ונוטלת גלולות מליאן באופן סדיר כבר שנתיים וחצי. בשבועיים האחרונים הבחנתי בנפיחות בפטמןת עצמן, אודם קל ורגישות יתר. בפטמה הימנית מעט יותר מהשמאלית. כשהן זקורות הן נראות ממש גדולות יותר ממה שהיו. יש לציין שאיני חשה כאב בשד עצמו. מה זה יכול להיות? עזרו לי בבקשה.

שלום ירדן, יתכן מהגלולות, כתופעת לוואי, ויתכן בגלל בעיה אחרת כמו עודף הורמון החלב, הפרולקטין, או בעיה מקומית בשדיים. ממליץ לפנות לבדיקה ולהערכה. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה