בריחת שתן

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

13/09/2014 | 11:09 | מאת: סופי

שלום רב! בזמן אחרון נתקלתי בבעיה שמורידה ממני כלל ביטחון עצמי... בריחת שתן! אני בת 47 בריאה בדרך כלל. עד עכשיו זה קרה בזמן השיעול , מאמץ, עטוש ..אבל הפעם ...התקררתי ואז בזמן השיעול גיליתי שאין לי שליטה על זה ומצצי את עצמי כולי רטובה! אני כולי מבוישת יש לי פחד לצאת מהבית ושזה לא השטפר אף פעם לטובה... מה אליי לעשות? אני רוצה לטפל בזה!!!!

שלום סופי, ממש אין הצדקה לבושה, יתרה מכך, אומר שהבעיה נפוצה. הטיפול לכך זמין מאד, ומדובר בדקות ספורות בין הרגשתך זו למצב החדש ללא בריחת שתן. את מוזמנת להערכה וייעוץ. להלן קישור לעמוד המתאים: http://www.mygynec.com/#!-/c47r בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה