איחור וסת לאחר לקיחת מטרג'ין

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

17/07/2014 | 12:04 | מאת: אורחת

שלום רב, לפני כחודש וחצי עברתי הליך של הפסקת הריון. בבדיקה שנערכה בחודש שלאחר מכן התגלה באולטראסאונד ממצא לא ברור (נכתב "תוכן דמי" והוסבר לי בברור שזו איננה שארית של ההריון). הרופא נתן לי מטרג'ין ל-5 ימים והדריך אותי להגיע לבדיקה חוזרת כשבוע לאחר מכן. גם בבדיקה זו נראה אותו תוכן. נאמר לי לחכות ולהגיע בסיום הוסת הבאה שוב לבדיקה. בינתיים עברו שבועיים והייתי אמורה לקבל את המחזור אתמול אך אין שום סימן שהוא עתיד להגיע. השאלות שלי הן האם לקיחת המטרג'ין אמורה לאחר את הוסת? והאם יתכן שאני בהריון? יכול להתפתח הריון במצב שבו נראה תוכן מסויים ברחם?

שלום, אכן קיימת אפשרות שהרית בזמן הזה. תלות בביוץ ולא בתוכן שבחלל הרחם. אולי בכל זאת מדובר בשארית הריונית. לסכום, המקרה "לא סגור". בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה