גלולות

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

02/07/2014 | 16:03 | מאת: ליאל

שלום, התחלתי לקחת לראשונה גלולות [יאז] לפני כ-5 חודשים. מאז יש לי במשך לקיחת הגלולות מעין הפרשה אדמדמה-חומה / דימום קל מאוד. הרופאה הביאה לי תוסף בשם פרוגינובה לקחת יחד עם הגלולה ב-7 הימים הראשונים, אך זה לא פתר את הבעיה, ולתחושתי אפילו החמיר אותה קצת. מכיוון שהרופאה נמצאת כעת בחופשה, רציתי לשאול האם יש משהו אחר שניתן לעשות כדי לעצור את זה? [היה חודש אחד בו לקחתי שתי גלולות ביחד כל ערב וזה פתר את הבעיה. האם אפשר להמשיך עם זה באופן קבוע או שזה מסוכן?]. תודה!

שלום ליאל, היאז פשוט לא מתאים לך. המינון ההורמונלי בו נמוך עבורך ולכן הדימום. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה