לויקוציטים

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

28/05/2014 | 21:12 | מאת: דניאל

שלום רב. למרות שאני לוקחת באופן קבוע כדורי חמוציות עדיין יש לי דלקת בדרכי השתן. כתוב שיש לי לויקוציטים 75 ואני יודעת שזה מעיד על דלקת. מה אני עושה לא נכון עם הכדורים האלה, אם אני לוקחת והדלקת חוזרת? בנוסף, אצטרך לקחת אנטיביןטיקה ואני בעלת היסטוריה ארוכה עם קנדידה גלברטה. פעמיים כבר השתמשתי בנרות חומצה בורית לאחר אנטיביוטיקה. בעת הטיפול עכשיו יספיקו נרות אגיסטן למניעה? או נרות אחרים? זה מסוכן לקחת כמה פעמים נרות מחומצה בורית?

דניאל שלום, לויקוציטים 75 לא מצביעים על דלקת בדרכי השתן. בד"כ רק אם יש 500 למשל, ולכן, לשם כך יש לבצע תרבית שתן, וכן, לבצע בדיקה גינקולוגית, לראות את הנרתיק ואת צוואר הרחם. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה