כלימידיה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

22/05/2014 | 15:23 | מאת: רותם

היי אני נמצאת עם בן זוגי מזאת שנה בחודש צדמבר ביקשתי מהרופא נשים הבניה לבדיקות מין שיגרתיות הוא אמר אם הבדיקות יחזרו לא תקינות הוא יצור איתי קשר יש לציין שלא יצר איתי קשר ורק לאחר בדיקה שיגרתית אמר לי את התוצאות של הבדיקות בכל מקרה אני מניחה מכך שהחיידק כבר מלא זמן אצלי אני נורא חוששת מהסיבוכים שלו לאברים הפנימיים מה הנזק שיכול להיגרם??

שלום רותם, קלמידיה יכולה לגרום להידבקויות באגן. בחלק מהמקרים, זה מערב את החצוצרות במידה כלשהי. לא תמיד ולא בהכרח. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה