תאים טרום סרטניים- cin 1

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

05/03/2014 | 00:10 | מאת: קקקקק

שלום רב! רציתי לדעת האם ידוע כמה זמן (שנים) לוקח עד שאישה מגיעה למצב של cin 1 ? איך מטפלים בכזה מצב? האם זה נכון שברוב המיקרים המצב חוזר להיות תקין לאחר כמה זמן ? ואם כן מטפלים מה עושים? לייזר או קונוזיציה או שקונוזיציה זה לcin 1 -2 ? תודה רבה מראש

שלום, לא ניתן לדעת כמה זמן זה קיים או מתי התחיל. ב- 60% מהמקרים זה נעלם לבד. לא עושים קוניזציה בכלל, אלא קולפוסקופיה, ביופסיות לפי הצורך, ומעקב PAP. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה