שאלה דחופה

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

26/02/2014 | 15:11 | מאת: אורלי

ילדתי לפני 7 חודשים ויש לי התקן .(לא מירנה אלא התקן אחר ששכחתי את שמו) מחזור אחרון התחיל בתאריך 17.2.14...היום אנחנו ב 26.2 ומאז ועד היום יש לי דימומים...היום הדימום כבר מאד חלש. האם זה עדיין מחזור או שאולי משהו אחר.... אשמח לייעוץ. תודה

שלום אורלי, מאחר שהבטיחות אינה מלאה, אז תמיד יש לחשוב על אפשרות של הריון כלשהו, וגם, יתכן בגלל ההתקן עצמו (מוכר) וגם אפשרויות אחרות כמו הורמונלית, פוליפ ועוד.. מציע לבדוק. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה