כאבים אחרי ביוץ

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

17/02/2014 | 13:33 | מאת: ריקי

שלום, בחודשים האחרונים שמתי לב שכמה ימים אחרי הביוץ (לפעמים אפילו יום-יומיים) מתחילים להופיע לי כאבים שדומים מאד לכאבי ביוץ או לכאבי מחזור חלשים, הכאב מלווה אותי כל הזמן, אפשר להתנהל אתו, לא צריך משכך כאבים, וכן כל אזור האגן כאילו רגיש קצת, הכאב ממשיך עד להתחלת התסמונת הקדם-ויסתית, ובדר"כ ממש לפני המחזור הוא מתחזק עד למחזור עצמו ולכאבים המלווים אותו, יש לכם אולי הסבר לתופעה הזו? תודה רבה מאד מאד!

שלום ריקי, יתכן ציסטה בשחלה, יתכן דלקת כרונית באגן. כדאי לבדוק. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה