מחזור פעמים בחודש ???

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

12/02/2014 | 17:13 | מאת: מאיה אריאל

שלום לך ד"ר נכבד ! הנני בת 28 נשואה +3 הריונות ןלידות תקינים אני מניקה את בתי בת השנה וחודשים. לאחרונה אירע לי דבר נורא מוזר קיבלתי את המחזור החודשי ולאחר 15 יום שוב פעם קיבלתי ללא דימומים כבדים מחזור נורמלי מה שאני לא מבינה זה שאיך זה שקיבלתי פעמים מחזור ? האם זה קשור להנקה או זה הריון ? מחכה לתשובה ותודה מראש מאיה אריאל

שלום מאיה, התופעה מוכרת בהנקה. אם את ללא אמצעי מניעה, והדימום קל, כדאי לשלול הריון. בברכה, ד"ר אבישלום שרון

מנהל פורום בריאות האישה