דלקת בדרכי השתן ומחזור

דיון מתוך פורום  בריאות האישה

18/01/2013 | 09:21 | מאת: נטלי

שלום ד"ר בת 31, בריאה, לפני חודשיים סבלתי מדלקת בדרכי השתן וקיבלתי טיפול אנטיביוטי למשך 5 ימים. מאז שמתי לב כי לקראת היום ה 5 של המחזור אני מרגישה סימפטומים של התחלה של דלקת (צריבה, מתן שתן כל חצי שעה) שעוברים אחרי יום-יום וחצי ללא טיפול תרופתי. האם יש קשר למחזור? כיצד ניתן להתמודד? חברה הציעה לשתות מי פטרוזילה. מה דעתך? תודה, נטלי

שלום נטלי, לא בהכרח מדובר בדלקת בדרכי השתן, ישנם מצבים אחרים שיכולים לתת תמונה דומה והם אינם דלקת. למשל, אנדומטריוזיס של השלפוחית (שאופייני סביב המחזור), או ציסטיטיס אינטרסטיציאלית למשל, ועוד. בברכה, דר' שרון

מנהל פורום בריאות האישה