טבורית ותה"ש

דיון מתוך פורום  דם טבורי

23/05/2011 | 10:13 | מאת: מיכאל

לא הצלחתי להבין מתוך ההסכם של טבורית של מי האחריות על האיסוף והאיחסון של הדם - של טבורית או של הקרן המחקרית של תה"ש?

24/05/2011 | 00:14 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

למיכאל שלום, ללקוח הסכם עם טבורית אשר מתייחס למכלול הפעולות בתהליך: איסוף הדם הטבורי, עיבוד המנה, בדיקות, שימור וביטוח וזו אחריותה של טבורית. במקביל לטבורית הסכם עם קרן המחקרים של "שיבא" אשר מבצעת את עיבוד המנה, בדיקות ושימור רב שנתי וזו אחריותה. טבורית מבטחת את היילוד בחברת ביטוח על מנת לתת מענה לצד הביטוחי. אשמח לענות לשאלות נוספות. ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי