בקשה לעזרה

דיון מתוך פורום  דם טבורי

13/09/2010 | 20:21 | מאת: מאירה

האם יולדת בתל השומר יכולה לתרום לציבורי טבורי ומה העלות? נאמר לנו שבתה"ש אפשר רק לתרום בטבורי הפרטי ובמחיר אסטרונומי. ביתי אמורה ללדת בתה"ש או בקפלן ואיננו יודעים כיצד להצטרף לתרומת טבורי ציבורי.

13/09/2010 | 22:18 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

מאירה שלום, לשיבא בנק דם טבורי ציבורי ופרטי. מנות לבנק הציבורי (של שיבא) נאספות רק בשיבא והדבר נעשה ללא כל עלות. איסוף מנות ציבוריות בבתי חולים אחרים, למעט שיבא, נעשה בתיאום מראש עם בנק הדם הטבורי הציבורי של מד"א. איסוף מנות לבנקים הפרטיים נעשה בעלות של עד 8500 ש"ח לתקופה של 20 שנות שימור כלומר כ- 400 ש"ח לשנה. אשמח לתת מידע נוסף. בברכת שנה טובה וגמר חתימה טובה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי