תאי גזע

דיון מתוך פורום  דם טבורי

04/09/2010 | 00:59 | מאת: מאירה

שלום אני בהריון בחודש מתקדם שאלתי היא האם ניתן לבצע השתלה בחולים עם גידול בראש gbm

04/09/2010 | 17:15 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

מאירה שלום, למיטב ידיעתי אין כל טיפול כרגע ב- gbm בעזרת תאי גזע. יחד עם זאת יש לציין כי קיימת פעילות ענפה של ניסויים קליניים בתחום פגיעות מוחיות שונות וייתכן שגם ב- gbm נעשתה עבודה כלשהי. אני ממליץ שתפני את שאלתך למי שמטפל כרגע בחולה. אני אבדוק במקביל ואחזור אליך ברגע שתהיה תשובה יותר מפורטת בידי. בברכת שנה טובה, ד"ר גניגר

04/09/2010 | 19:49 | מאת: מאירה

תודה על התגובה המהירה אשמח אם תוכל לבצע גם בדיקה מצידך הרבה תודה מאירה בברכת טובה

מנהל פורום דם טבורי