שמירה דם טבורי לצורך ביטוח פרטי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

20/10/2015 | 10:23 | מאת: דמיטרי

אנו רוצים לשמור דם טבורי בבנק פרטי לצורך סוג של ביטוח עתידי. רק גם רצינו גם להגן על תינוק, לנתק חבל דבור עם השעיה כשתי-שלוש דקות, בבית חולים אומרים שיש להם הנחיות לניתוק ללא השעיה. מה המלצה במצב הנוכחי...

21/10/2015 | 15:02 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

דמיטרי שלום, ככלל, אין כל מניעה להשהות את חיתוך חבל הטבור למשך פרק זמן קצר של מספר דקות. יחד עם זאת יתכן כי בשל סיבות רפואיות של בריאות היולדת למשל הצוות בחדר לידה יבקש לסיים את הליך הלידה מהר ככל האפשר. מומלץ על כן שהיולדת תבקש מצוות חדר הלידה להשהות וככל שזה ניתן יהיה אני מניח שהדבר אכן יבוצע. אשמח לענות על שאולת נוספות. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי