אמינות השימור

דיון מתוך פורום  דם טבורי

25/06/2010 | 11:07 | מאת: ענבר

שלום היכן ניתן לבצע את השימור במה זה כרוך ,האם אתה ממליץ על מקום מסוים והאים הטיפול כרוך בסיכונים כלפי העובר

25/06/2010 | 12:33 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

ענבר שלום, את השימור ניתן לבצע בכל בנק אשר עומד בתקנים הנדרשים לביצוע העיבוד, הבדיקות והשימור. בימים אלה נשלמת הכנת התקנות של חוק הדם הטבורי אשר תגדרנה באופן מדויק את הנדרש ממי שרוצה לעסוק בשימור הדם הטבורי. הטיפול באיסוף ושימור הדם הטבורי אינו כרוך בכל סיכון ליילוד או ליולדת. חשוב לציין כי תהליך האיסוף מתבצע לאחר ניתוק התינוק מחבל הטבור. כפי שמצויין באתר דוקטורס, אני עובד בחברה מסויימת ולכן לא יהא זה נכון שאמליץ על חברה זו או אחרת לביצוע התהליך. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי