בנק ציבורי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

24/03/2013 | 13:58 | מאת: טל

אשמח לקבל פרטים נוספים לגבי הבנקים הציבוריים. שמם ומספרי טלפון. תודה רבה

24/03/2013 | 14:59 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לטל שלום, במדינת ישראל שלושה בנקים ציבוריים: 1. "שיבא" (03-5305830), אשר אוסף מנות ציבוריות רק ב"שיבא" (תל השומר). 2. "מד"א" (טל' 03-5300400), אשר אוסף במספר בתי חולים בארץ: וולפסון, איכילוב וגליל מערבי וגם זאת רק בימים ובשעות מסויימות. 3. "בדמייך חיי", (טל' 02-6499899), אשר אוסף מנות, למיטב ידיעתי, בשערי צדק בירושלים. מי שמבקשת לתרום את מנת הדם הטבורי לבנק ציבורי צריכה לפנות ראשית לבית החולים שם היא מתכוונת ללדת ולברר: האם בבית חולים זה אוספים ובאיזה שעות ימים וכו'. בית החולים גם ייתן ליולדת מידע נוסף אל מי לפנות וכו'. במידה ואינך מקבלת מענה אנא פני אלי ואעזור לך. בברכה, ד"ר גניגר

28/04/2013 | 18:17 | מאת: טל

תודה רבה לך על תשובותיך אני אמורה ללדת עוד החודש הזה ואני רוצה לתרום לבנק הציבורי אך לצערי הבנתי שאין אוספים דם טבורי לבנק ציבורי מבית החולים "הלל יפה" בחדרה שם אני אמורה ללדת. מה לדעתך עלי לעשות? והמשך שבוע טוב שיהיה

מנהל פורום דם טבורי