האם ניתן יהיה לעשות משהו

דיון מתוך פורום  דם טבורי

05/02/2013 | 15:18 | מאת: נועם רבקה

האם ניתן לעשות משהו בעניין הדם הטבורי הורים שהחליטו לשלם במיטב כספם כדי לשמר את הדם הטבורי לא יכולים להשאר ללא תשובות חברה שלקחה מאיתנו סכום כסף לא מבוטל לא יכולה להשאיר את לקוחותיה ללא תשובות שמשהו כבר יקום ויעשה משהו הנושא הזה ממש חשוב לא יכולים לזרוק לנו עובדות ואנחנו נשארים ללא שום תשובה שתספק אותנו

06/02/2013 | 14:41 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לנועם רבקה שלום, אני חושב שהדבר הנכון לעשותו הוא לפנות למשרד הבריאות אשר מפקח על בנקי הדם הטבורי, ציבורי ופרטי כאחד, לקבלת עזרה. בברכה, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי