שמירת דם טבורי לאח נוסף במשפחה

דיון מתוך פורום  דם טבורי

27/01/2013 | 15:02 | מאת: שוש

בילד הקודם שמרנו את הדם הטבורי. בקרוב אני עומדת ללדת. השאלה האם כדאי "לפזר סיכונים" ולשמור הפעם את הדם בבנק אחר?? תודה

27/01/2013 | 16:20 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

שוש שלום, שמירת הדם הטבורי צריכה להעשות במקום אמין אשר נותן לך את השרות המלא והנכון וזה מבחינתי השיקול החשוב היחידי. להערכתי "פיזור הסיכון" הוא משני ואף פחות מזה בחשיבותו, אך בסופו של דבר ההחלטה בידכם. אשמח לענות על שאלות נוספות. בברכה, ד"ר גניגר

25/12/2013 | 14:04 | מאת: גיא

בהמשך לשאלתה של שוש, האם יש הגיון סטטיסטי בשמירת דם טבורי לאח נוסף? או שהדם הטבורי שנאסף בלידה הקודמת מתאים לכל בני המשפחה? תודה.

מנהל פורום דם טבורי