מעוניין להציל את הדם הטבורי ולהעבירו מביוקורד

דיון מתוך פורום  דם טבורי

04/01/2013 | 01:34 | מאת: אורי

האם קיים גורם שמאחסן דם טבורי , שמוכן לקלוט דם טבורי שנשמר כרגע בבאיוקורד ? מעוניין להתארגן עם נפגעי ביוקורד אחרים ולתבוע שליטה ובעלות על הדם , ולהעבירו לגורם אחראי אחר בצו בית משפט ובסיוע משרד הבריאות אורי

07/01/2013 | 02:00 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

שלום לכל השואלים בנוש המנות בביוקורד. ראשית למען הגילוי הנאות אני מנהל בחברת טבורית ואני נותן מענה לשאלות מקצועיות ואיני עוסק בעניני ביוקורד. את כל השאלות יש להפנות למשרד הבריאות אשר יכול לתת מענה עניני. בברכה, ד ר גניגר

11/03/2013 | 13:37 | מאת: דינה

המייל שלי [email protected]. אשמח לדבר מה עושים בעניין הנ"ל.

מנהל פורום דם טבורי