בדיקות לפני שימור הדם

דיון מתוך פורום  דם טבורי

17/06/2010 | 18:23 | מאת: אורלי

שלום ד'ר הייתי רוצה לדעת האם יש צורך בהרשמות מקדימה על מנת לשמר את הדם הטבורי האם יש בדיקות מקדימות שצריך לעשות להיכן אתה ממליץ לפנות אשמח לקבל תשובה תודה רבה

17/06/2010 | 23:39 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

אורלי שלום, ההחלטה על שימור דם טבורי צריכה להתקבל בשיקול דעת ובניחותא. אי לכך אני ממליץ לבחון את הנושא מבעוד מועד כלומר החל משישה חודשים לפני תאריך הלידה המשוער. רצוי לקרוא באתרי האינטרנט על הנושא וכן לשוחח עם נציגי החברות ואף חברים שכבר שימרו דם טבורי. אפשר לדחות את קבלת ההחלטה בנוגע לשימור הדם הטבורי עד הרגע האחרון שכן בבתי החולים יש ערכות "חרום" אך איני ממליץ לעשות זאת היות וההחלטה מתקבלת בלחץ.

מנהל פורום דם טבורי