באיזו חברה הכי כדאי לשמור דם טבורי

דיון מתוך פורום  דם טבורי

13/12/2012 | 15:05 | מאת: אור

שלום,אני מעוניינת לשמור דם טבורי פניתי ל"תא לחיים" ו"לטבורית" וכל אחת מהחברות אומרת שהיא יותר טובה אני כבר מבולבלת ולא הכי מבינה במושגים שהם אומרים לי. אני מבקשת המלצה באיזה חברה הכי טוב לשמור דם טבורי.תודה מראש .

13/12/2012 | 16:44 | מאת: ד"ר אריה (יוקי) גניגר

לאור שלום, כפי שאת יכולה לראות בפתיח של הפורום, אני מנהל בחברת "טבורית" ודעתי על כן ברורה אך יחד עם זאת יקשה עלי לתת לך המלצה מבלי שהדבר יראה מוטה לכיוון זה או אחר. כפי שציינת דברת עם שתי החברות ואני מניח שכל אחת הדגישה בפנייך את יתרונותיה שלה. עלייך לעשות את ההשוואה ולוודא שאת בוחרת בחברה אמינה אשר תיתן לך את השרות המבוקש המבטיח טיפול נאות במנה, ביטוח ובטחון שהמנה נשמרת לשימוש חס וחלילה בעת הצורך (וכולנו מקווים שלא נצטרך לכך. אשמח לענות על שאלות נוספות, חג שמח, ד"ר גניגר

מנהל פורום דם טבורי