הקלה על עיכול עם נוטרילון AR

דיון מתוך פורום  עצירות בתינוקות, ילדים ונוער

22/02/2015 | 20:27 | מאת: A-R

שלום, הבת שלי בת חודש סובלת מריפלוקס קל ואני מאכילה אותה בנוטרילון AR. השימוש בנוטרליון AR גורם לעיכול שלה להיות מאד לא קל, היא סובלת מגזים ויציאות קשות שמגיעות למצב של בכי וצרחות אחרי כל האכלה. לפני השימוש בנוטרילון AR היו גזים אך היציאות היו חלקות ולא מורגשות. השאלה שלי היא איך אפשר להקל על העיכול שלה כל עוד אני ממשיכה עם הנוטרילון AR? ניסיתי סימיקול ובייבזים אבל לא נראה שזה באמת תורם למשהו. ניסיתי לשלב מיץ שזיפים או מעט שמן זית בתוך הבקבוק בהאכלה וזה גם לא ממש עוזר. מה עושים? תודה מראש.

אין פתרון קסם. אפשר לנסות במקום נוטרילון AR אנפמיל AR קופסא אחת.אם לא יהיה שיפור אני מציעה לוותר על תמל AR ולחזור לאוכל שהיה לה טוב ונוח לעיכול. לא להתרגש מפליטות.

24/02/2015 | 08:21 | מאת: A-R

תודה רבה על התשובה. אנחנו פחות מתרגשים מהפליטות אלא יותר מודאגים מהסבל שהן גורמות לתינוקת, תחושת חוסר נוחות רבה והפרעה ביכולת לישון. האם מומלץ לשלב זנטק עם התמ"ל הרגיל שהיה לה טוב ונוח לעיכול?

מנהל פורום עצירות בתינוקות, ילדים ונוער